Reflektioner från en av våra gästartister  

 

Utdraget är en blogg-reflektion från en av våra gästartister som uppträdde i puben i våras.

"Och igår smällde det, som sagt. Vi länsade skolan på sladdar, stativ och instrument och åkte till Vallmora i full bil och med folköl i väskan.

Det blev lite nervöst när vi kom fram och började rigga våra grejer. Ladan som Anna sagt var väldigt liten var verkligen väääääldigt liten. Det var väl ungefär en snickarbod. Naturligtvis var vi så jävla nervösa, i alla fall jag, att prestationerna blev lite lidande, men vi fick ändå stående ovationer (publiken var stående) och de hejade "en gång till, en gång till!". Eftersom vi inte hade något extranummer drog vi en repris på en av våra svängiga låtar, These Boots Are Made For Walking.

High Rock Band, som Anna, Jonas, Henrik, Fredrik och Marcus kallade sig, gick på sedan och sopade givetvis banan med oss och svängde ännu mer men det var bara roligt. De hade faktiskt ett halvrepat extranummer i form av en Trance Dance-klassiker. Jonas och Henrik sjöng falsettpartierna och Anna stod för basrösten. Mycket underhållande. Jag fick "ragg" också, vilket Mikaela hade mycket roligt åt. Jag lät honom hållas ett tag, men till slut fick jag lov att vänligt men bestämt säga åt honom att jag ville hänga med mina klasskompisar lite. Han tyckte jag var sjukt otrevlig, trots att jag använde de exakta orden "jag vill inte vara otrevlig, men...". Fredrik och Marcus körde lite trubadur när de väl fått lite innanför västen och vi fick dem att sjunga The Kajsa Experience. "

Tillbaka


  2008 VALLMORA III
Webbansvarig:
Martin Jobs
Senast uppdaterad: 2008-11-11